Make your own free website on Tripod.com

Влезте в Animalawbg Forum

Forum powered by ezboard.com

Някои забележки за форума:
Вие можете да пишете съобщенията си във форума на английски или български, и за целта не е нужно да сте регистрирани - вие избирате дали да се регистрирате, или не.
Също така, няма никакъв проблем да използване кирилица (желателно е само да ползвате Cyrillic Windows-1251 encoding, който е най-разпространеният в България).
Ако искате да се регистрирате, вие трябва да създадете ezboard user account.
Това е. Благодарим ви!

Техническа забележка:
Форумът се намира на сървър, предоставящ безплатно такива услуги... което е добре. Минусът е, че щом отворите страницата с форума, след няколко минути се забелязва една неприятна тенденция, а именно, отвсякъде започват да изскачат разни рекламни прозорци.
Ние обаче намерихме разрешение на този проблем, и то се казва Pop-Up Stopper, една малка freeware програмка.
Естествено, можете да я използвате и когато сърфирате из Мрежата, и особено когато посещавате сайтове, имащи тенденцията да отварят прозорци подобно на триглавата хидра - щом затвориш един, се отварят още четири :-)
Системни изисквания: Windows 9x/Me/2000/XP; Microsoft Internet Explorer 5.0/6.0.

Pop-Up Stopper 2.4 - изтеглете тази версия на програмата от нашия сайт; според нас тя е по-добра от новата версия (2.6).
Pop-Up Stopper 2.6 - изтеглете последната версия от CNET.com; там можете да прочетете и мнения на потребителите за програмата.
Pop-Up Stopper 2.6 - изтеглете последната версия от уеб-сайта на създателите на програмата (panicware.com).

[ начало на страницата ]
Разширено търсене

© 2001-2002, by IWNS.org