Make your own free website on Tripod.com

Ако се чувствате призвани да защитавате не само себе си и собствения си вид и смятате, че идеята за закон за защита на животните има основания - ето какво предлагаме да направим заедно:

група за натиск - впишете се и дайте предложения или просто идеи за вдигане на шум, демонстрации и всичко останало, което се разбира под мирна проява на граждански искания - това е нашият солидарен МИРЕН ОТГОВОР на безхаберието на другите.

информиране - какво правят около Вас - ветеринари, ферми, регионални ветеринарно-медицински служби, университети, местни власти, а и всичко, което предизвиква въпрос у вас.

подайте заявление за достъп до информация:
AIP ("Програма достъп до информация") - популяризира приложението на Закона за достъп до обществена информация, до която има право всеки - физическо или юридическо лице. Само документираната информация ни прави независими в оценките си. Като собственици на информацията ние можем да контролираме институциите. Иначе - си оставаме сами с домакинствата си. Така ще имаме информирано мнение и малко свободен въздух. Възползвайте се!

Ако нещо Ви избожда очите - оплачете се!

Изпратете писмо до Комисията по околната среда и водите с вашия личен мотив защо Закон за защита на животните е необходим у нас:
env422@nt52.parliament.bg, C.C.
или на адрес:
1000 София, площад "Народно събрание" №2, за Комисията по Околната среда и водите

За начало - това!

Ако имате различно мнение от нашето, недоволство, предложение или критика - казвайте - ще е от полза за всички!
Пишете ни [ ], или се включете в нашия форум.

[Published: October 31, 2001]


Искате да помогнете? Присъединете се към нас!
Как?
За начало, защо не ни пишете? Свържете се с нас, напишете ни, с какво искате или бихте могли да помогнете. Ние ще се свържем с вас.

Благодарим ви!

AnimalawBgTeam,


Моля, пишете ни или използвайте нашата Форма за Обратна Връзка.

[Published: January 20, 2002]

[ начало на страницата ]
Разширено търсене

© 2001-2002, by IWNS.org